معرفی وبلاگ
وبلاگ توريسم ايران ، ديدني ها و جاذبه‌ هاي گردشگري ايران و جهان را معرفي ميکند( ايرانگردى و جهانگردى ). لطفا اعلام نظر در انتهاي مطالب فراموش نشود. با تشکر.
صفحه ها
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1184150
تعداد نوشته ها : 1119
تعداد نظرات : 322
Rss
طراح قالب
GraphistThem267

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) گفت: ايران از لحاظ توليد علم در جهان به رتبه شانزدهم صعود كرد و با اختلاف سه رتبه تركيه را پشت سر گذاشت. دكترجعفر مهراد افزود: رتبه توليد علم ايران در پايگاه اسكوپوس در سال قبل كه 17 بود، هم اكنون بر اثر تلاش هاي بي وقفه مجموعه عوامل شامل اعضاي هيات علمي، مديريت ها و سرمايه گذاري در عرصه آموزش عالي به رتبه 16 در هفت ماه اول سال 2012 ميلادي ارتقا يافته است. وي ادامه داد: تركيه كه همواره از نظر توليد علم در سال هاي اخير بر ايران پيشي گرفته بود نه تنها در سال 2011 ازايران عقب ماند بلكه در 2012 نيز با اختلاف 3 رتبه ايران از تركيه پيش افتاد.

منبع: تابناك

 

1391/5/27

- موانع صادرات توليدات داخلي

- موانع منتج از شرايط خارجي

- موانع منتج از قاچاق و واردات بي رويه

- موانع منتج از قوانين و مقررات موجود

- موانع منتج از ناهماهنگي نهادهاي مالي و اعتباري

- موانع منتج از عدم اطمينان نسبت به سرمايه‌گذاري

 

1391/5/26

- توليد حمايت سازنده مي‌خواهد و نه حمايت مخرب

- توليدكنندگان به رفع موانع پيشرفت توليد راغب‌ترند تا حمايت

- حمايت از توليد ملي محدود به حل مسائل اقتصاد كلان نيست

- حمايت از كار لزوماً مساوي با حمايت از كارگر نيست

- قرار نيست اگر چيزي را در داخل توليد مي‌كنيم، وارداتش را كلاً قطع كنيم

- قرار نيست همه چيز را در داخل توليد كنيم

منبع: دفتر حفظ آثار رهبري

 

1391/5/25

- درهاي رزق بسته است آن را با حركت و فعاليت بگشايند زيرا كار باعث بركت است.

- كسي كه آب و خاك داشته باشد و فقير بماند، خداوند او را از رحمتش دور كند.

- اگر كار كردن باعث زحمت و خستگي است، بيكاري مايه و عامل فساد است.

- بيكاري و در نتيجه نياز به ديگران، شرف و عزت آدمي را نابود ميسازد.

- هركه در كار سستي و كوتاهي كند به اندوه و غصه گرفتار ميشود.

- خردمند بكار خويش تكيه مي كند و نادان به آرزوي خويش.

- خداوند انسان صنعتگر متعهد و درستكار را دوست ميدارد.

- اي تجار و كسبه اول، احكام تجارت را بياموزيد و بعد تجارت كنيد.

- هركه بدون علم تجارت كند، در منجلاب ربا فرو ميرود، بصورتي كه از آن بيرون نميآيد.

- هيچگاه سعي نكن كه كار را با عجله به پايان رساني بلكه تلاش كن تا آنرا خوب انجام دهي چون مردم نميپرسند كه در چه مدت اين كار را انجام دادي؟ بلكه از كيفيت آن سئوال ميكنند.

1391/5/24

صنعت گردشگري بيش از 11 درصد از كل توليد ناخالص ملي جهان را در بر مي‌گيرد. همچنين در حدود 200 ميليون نفر در مشاغل وابسته به اين صنعت به ويژه در بخش حمل و نقل مشغول به كارند و سالانه نزديك به 700 ميليون سفر در سطح جهاني صورت مي‌گيرد. اين در حالي است كه انتظار مي‌رود اين ارقام تا 8 سال ديگر يعني تا سال 2020 به ميزان دو برابر افزايش يابد. بر اين اساس هم اكنون توريسم به‌عنوان مهم‌ترين اقلام صادراتي در 49 كشور توسعه يافته است كه در 39 كشور به‌عنوان نخستين كالاي صادراتي محسوب ميشود. هم اكنون جهانگردي بيش از هر فعاليت اقتصادي و صنعتي ديگر در جهان موجب حركت سرمايه‌ها شده است، مصارف و درآمدهاي حاصل از جهانگردي به مراتب بيش‌تر و سريع‌تر از توليدات ناخالص ملي و صادرات جهاني كالا و خدمات رشد مي‌يابد.در كشورهاي صنعتي توسعه يافته، صنعت گردشگري موجب تنوع درآمدها و كاهش ناهماهنگي در اقتصاد ميشود و در كشورهاي در حال توسعه هم فرصتي را براي صادرات، توليد ارز و ايجاد اشتغال فراهم ميآورد. بنابراين اين صنعت علاوه بر ارز آوري، ميتواند نقش ارزنده‌اي در رشد ملي كشور داشته باشد؛ زيرا اين صنعت با ايجاد يك سلسله فعاليتهاي جديد در جامعه، موجب فعال شدن ساير بخشهاي اقتصادي خواهد شد چراكه بخشهاي حمل و نقل، مواد غذايي، سوخت و انرژي، صنايع دستي و بخشهاي ساختماني به تبع فعاليتهاي جهانگردي رونق خواهد يافت. بر اساس استانداردهاي بين‌المللي به ازاي هر گردشگر حداقل پنج شغل ايجاد ميشود. لذا ارزش فوق العاده صنعت گردشگري با كمترين هزينه ممكن و ظرفيت بسيار بالاي اشتغالزايي آن مشخص ميشود. همچنين گردشگري عامل مهمي در توزيع عادلانه و متعادل ثروت در مناطق مختلف يك كشور و پخش توزيع سرمايه‌هاي اين صنعت و درآمدهاي آن در جاي جاي يك سرزمين است. به طور كلي يكي از مزاياي عمده جهانگردي از نظر اقتصادي، گستردگي زمينه اشتغال در آن است به گونه‌اي كه هم كارگران ساده بدون مهارت و هم صاحبان مهارت‌هاي گوناگون مي‌توانند در اين رشته شاغل شوند. توريسم، پول و جمعيت را از مراكز تمركز و ثقل صنعتي به سوي روستاها و نقاط طبيعي مي‌كشاند كه اين امر همان صادرات نامرئي محصولات و خدمات است. در بحث اقتصاد جهانگردي، كارشناسان به مساله آزادي جهانگردي اهميت بسياري ميدهند؛ يعني قوانين و مقررات اقتصادي، آيين نامه‌ها، نحوه ورود و خروج و... نبايد به گونه‌اي باشد كه آزادي جابجايي اقتصاد گردشگري را با محدوديت مواجه سازد. در اين خصوص ميتوان گفت كه پيشرفت جهانگردي سبب ايجاد فعاليت و توليد كار و استفاده از ذخيره‌هاي انساني متخصص ميشود كه در صورت موجود بودن شرايط آن، توسعه جهانگردي را با موفقيت روبرو خواهد ساخت.

منبع: فارس نيوز

1391/5/17

بر اساس آمارهاي ارائه شده توسط سازمان جهاني گردشگري ايران در زمينه ورود گردشگر و همچنين در آمدهاي حاصل از گردشگري در بين پنجاه كشور اول جهان جايگاهي ندارد ولي در زمينه گردشگر فرستي در جايگاه سي و يكم جهان قرار دارد و چنانكه گردشگر فرستي را به مثابه واردات و گردشگر پذيري را به مثابه صادرات  قرار دهيم، به اين نتيجه گيري ميرسيم كه در زمينه صنعت جهانگردي دچار تراز منفي ميباشيم. اين در حالي است كه ايران جزو ده كشور نخست جهان از نظر منابع گردشگري است.بنابر گفته رئيس سازمان جهاني جهانگردي، ايران جزءپنج كشوراول داراي بيشترين جاذبه هاي زيستي و جانوري در دنيا است. ايران يكي ازسه قطب برتر صنايع دستي در دنيا است، همچنين ايران داراي مشخص هاي فرهنگي و هنري برجسته اي مانند معماريهاي زيبا، موسيقي اصيل عرفاني، ادبيات و از همه مهمتر مهمان نوازي ايرانيان از سرمايه هاي بسيار ارزشمند جمهوري اسلامي ايران ميباشد در مجموع با ارائه برنامه اي كارآمد ميتوان در آمد مناسبي را از را ه اين صنعت نصيب كشور نمود.
يكي از مزاياي توجه خاص به صنعت جهانگردي در شرايط فعلي كشور اين نكته مهم ميباشد كه امكانات و تجهيزات لازم براي رشد و توسعه گردشگري و جذب جهانگردان  در ايران بومي ميباشد، زيرا مهمترين عامل جذب گردشگربه جمهوري اسلامي ايران وجود جاذبه هاي طبيعي ، وجود اماكن مقدس براي زيارت، صنايع دستي و آثارتاريخي بوده و ايجاد زير ساختهاي لازم براي رشد و توسعه اين صنعت، مانند گسترش و توسعه راهها، ساخت هتلها، توليد وسايل حمل و نقل براي استفاده گردشگران خارجي عموما با سرمايه و تكنولوژي ايراني امكان پذير بوده و درصورت نياز به واردات ،با مشكل چنداني مواجه نخواهد شد. از طرف ديگر گسترش و توسعه اين صنعت همانگونه كه در سطور بالا بيان شد، با عث رشد و توسعه صنايع ديگر مانند صنعت راه سازي، ساختمان سازي و صنايع اتومبيل و ديگر صنايع خواهد شد. علاوه برآن، رشد و توسعه اين صنعت رشد و توسعه صنايع محلي مانند صنايع دستي، صنعت مواد غذايي محلي را به دنبال خواهد آورد.

با توجه به تراز منفي جهانگردي در كشور، حمايت از اين صنعت و تلاش براي جذب بيشتر جهانگرد به داخل كشور و كوشش براي معرفي جاذبه هاي توريستي و رشد و توسعه امكانات گردشگري در داخل، باعث افزايش اقبال ايرانيان به مسافرتهاي داخلي، بيشتر شدن حضور جهانگردان خارجي به داخل كشور شده و در نتيجه مثبت شدن تراز جهانگردي و ورود بيشتر ارز خارجي و خروج كمتر ارز از كشوراز پيامد هاي اقتصادي آن خواهد بود. در اين ميان، ايجاد زير ساختها، موسسات وتجهيزات مرتبط با صنعت گردشكري باعث جذب نقدينگي دراين بخش شده و رونق فعاليتهاي سالم اقتصادي را شكل خواهد داد. همچنين حضور گردشگران خارجي و برنامه ريزي مناسب براي پذيرايي از آنان باعث خنثي شدن تبليغات منفي دشمنان خارجي در خصوص جمهوري اسلامي ايران خواهد شد.

تحقق شعار سال جاري و حمايت از كارو سرمايه ايراني در صنعت مهم گردشگري به اين معني است كه سياست گذاري ها بايد به سمتي برود كه مردم بيشتر به مسافرتهاي داخلي تشويق شده و در واقع واردات خدمات گردشگري كشور به حداقل برسد و در عوض جهانگردان از كشورهاي ديگر تشويق شوند به جمهوري اسلامي ايران سفر كنند و در حقيقت صادرات خدمات جهانگردي ايران افزايش يابد.

منبع: خبرگزاري مهر

1391/5/17
X