معرفی وبلاگ
وبلاگ توريسم ايران ، ديدني ها و جاذبه‌ هاي گردشگري ايران و جهان را معرفي ميکند( ايرانگردى و جهانگردى ). لطفا اعلام نظر در انتهاي مطالب فراموش نشود. با تشکر.
صفحه ها
دسته
آمار وبلاگ
تعداد بازدید : 1180900
تعداد نوشته ها : 1119
تعداد نظرات : 322
Rss
طراح قالب
GraphistThem267

شنيدم پذيرايي با ميوه خارجي در ادارات دولتي ممنوع شده، لذا در اينترنت جستجو كردم و خبر زير را در همشهري آنلاين ديدم:

با توجه به تذكر صريح رهبر معظم انقلاب اسلامي، ممنوع شدن خريد هر نوع كالاي خارجي از سوي مؤسسات و شركت‌هاي دولتي در صورت وجود كالاي داخلي در جلسه هيات دولت كه به رياست رييس‌جمهور در استان همدان برگزار شد به تصويب رسيد.

پايايا ( خربزه درختي )

1391/6/21

به گزارش مهر، رئيس اتاق بازرگاني و صنايع و معادن تهران با تقدير از تمام فعاليت‌هاي صورت گرفته در اجلاس مذكور، افزود: مختصر گلايه‌اي از سوي بخش خصوصي وجود دارد و آن اينكه چرا فرصتي ايجاد نشد تا بخش خصوصي بتواند مذاكرات رو در رويي را با اعضاي اي اجلاس داشته باشد؛ اگرچه هم اكنون نيز دير نشده است. وي تصريح كرد: فرصت پيش رو در ايران به عنوان رئيس جنبش مي‌تواند ظرفيت مناسبي براي ارتباط بخش خصوصي كشورمان با بخش خصوصي كشورهاي عضو باشد و بر اين اساس، تقاضا شده است كميته ويژه‌اي به عنوان اتاق‌هاي عضو جنبش شكل گيرد كه دبيرخانه آن در تهران مستقر شود.

 

1391/6/16

در بخش كشاورزي برخلاف تمايل جامعه به مصنوعات خارجي، ذائقه مردم ايران مصرف محصولات بومي كشاورزي را به دليل طعم و مزه به انواع خارجي ترجيح ميدهد. از اين‌رو در بخش كشاورزي سهم مردم در مصرف توليدات داخلي به مراتب فراهم‌تر از بخش صنعت است. در خصوص سهم سرمايه و كار نيز با توجه به اينكه ٩٨ درصد بخش كشاورزي خصوصي است بنابراين اين بخش با سرمايه و كار كشاورزان اداره ميشود، لذا تحقق توليد ملي در بخش كشاورزي در رهين ايفاي نقش بايسته از سوي دولت خواهد بود. از اين‌رو انتظار ميرود تا دولت با تغيير سياست واردات محصولات كشاورزي، به حمايت واقعي از چرخه توليد تا عرضه نهايي، زمينه تحقق تقويت توليد ملي در بخش كشاورزي را متناسب با واقعيت‌هاي سال ١٣٩١ فراهم‌ نمايد.

 

مديركل دفتر تبليغات و اطلاع رساني وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامي از ممنوعيت تبليغ سفرهاي خارجي از طريق تبليغات محيطي خبر داد. به گزارش خبرگزاري فارس، احسان الله حجتي با اعلام اين خبر گفت: شوراي فرهنگ عمومي به استناد سياست‌ها و ضوابط حاكم بر تبليغات محيطي و در راستاي مصوبه" تبليغات محيطي كالا و خدمات" مورخ 12 ارديبهشت ماه سال جاري در راستاي تحقق اين شعار و جذب و تثبيت منابع مالي داخلي و همچنين ايجاد فرصت براي شناساندن مناظر طبيعي و جاذبه‌هاي ناب گردشگري و جذب گردشگر در داخل كشور، ماده واحده «ممنوعيت تبليغ سفرهاي خارجي از طريق تبليغات محيطي » را تصويب كرد. وي افزود: اين ماده واحده به منظور گسترش و ترويج فرهنگ گردشگري داخلي و تقويت و كمك به زيرساخت‌هاي صنعت تبليغات و گردشگري كشور تصويب شده است كه در آن سفرهاي مذهبي از اين قاعده مستثني شده‌اند و تبصره يك اين ماده واحده اعلام مي‌دارد كه سفر حج و زيارت مزار امامان معصوم(ع)، مشمول اين ماده نيست.

مديركل صدا و سيماي مركز چهارمحال و بختياري گفت: مستند آواي دستان جلوه‌اي از تلاش براي توليد ملي و خودكفايي در شبكه استاني سيماي جهان‌بين توليد شد. حجت‌الله رحيم‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران در چهارمحال و بختياري افزود: اين مستند با رويكرد اشاعه فرهنگ توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني در مورد زندگي يكي از جانبازان استان است كه با وجود معلوليت و درصد بالاي جانبازي بيشتر از يك فرد سالم فعاليت ميكند. او ادامه داد: در "آواي دستان" تلاش‌هاي ابراهيم شيراني كه در دوران دفاع مقدس از ناحيه دو دست مجروح شده است و هم‌اكنون به عنوان يك كارآفرين موفق كه در زمينه‌هاي كشاورزي و دامپروري مشغول فعاليت است و همچنين موفق شده يك اختراع نيز به ثبت برساند و به عنوان دانشجوي نمونه در ترم آخر رشته حقوق مشغول به تحصيل است، به تصوير كشيده ميشود.

1391/5/30

سرپرست پايگاه استنادي علوم جهان اسلام (ISC) گفت: ايران از لحاظ توليد علم در جهان به رتبه شانزدهم صعود كرد و با اختلاف سه رتبه تركيه را پشت سر گذاشت. دكترجعفر مهراد افزود: رتبه توليد علم ايران در پايگاه اسكوپوس در سال قبل كه 17 بود، هم اكنون بر اثر تلاش هاي بي وقفه مجموعه عوامل شامل اعضاي هيات علمي، مديريت ها و سرمايه گذاري در عرصه آموزش عالي به رتبه 16 در هفت ماه اول سال 2012 ميلادي ارتقا يافته است. وي ادامه داد: تركيه كه همواره از نظر توليد علم در سال هاي اخير بر ايران پيشي گرفته بود نه تنها در سال 2011 ازايران عقب ماند بلكه در 2012 نيز با اختلاف 3 رتبه ايران از تركيه پيش افتاد.

منبع: تابناك

 

1391/5/27
X